Kings Hand Carwash in Den Haag

Kings Hand Carwash is de handmatige autowas van Den Haag. Auto’s en motors worden met de hand gewassen, om het beste resultaat te garanderen. Ook hebben we een poetsgedeelte om met de hand en machines uw auto ook van binnen schoon te kunnen maken.

Schoon en stralend resultaat

U draagt zelf de hoogste zorg voor uw auto, dus vanzelfsprekend doen wij dit ook. Het is dan ook een bewuste keuze om handmatig te werk te gaan. Door uw auto manueel schoon te maken kunnen we veel betere resultaten leveren dan machinale schoonmaak in een autowasstraat. We nemen de tijd voor het schoonmaken van uw auto en kunnen alle hoekjes en spleetjes meenemen, zonder risico op strepen of krassen. Zo wordt uw auto schoon en stralend, nóg meer dan bij de autowasstraat.

Ook nemen we de binnenkant van de auto hierbij mee. Hier verblijft u immers zelf, dus het is prettig als de auto zowel van binnen als buiten stralend schoon is. Heeft u binnen een monitor of leren stoelen, zullen we deze ook op de juiste manier reinigen.

Kies uw programma

Voor de meeste programma’s kunt u direct zonder afspraak terecht. Tijdens het wassen kunt u zitten in onze wachtruimte, met een hapje, drankje en gratis internet. Veelal kunt u binnen een halfuur alweer uw brandschone auto instappen.

Wilt u een van onze luxeprogramma’s afnemen? Maak dan van tevoren een afspraak. Alleen dan kunnen wij garanderen dat u hiervoor direct terecht kunt. De duur van het luxeprogramma is afhankelijk van het type programma dat u kiest. Heeft u bijzondere wensen voor het schoonmaken van uw auto, neem ook dan contact met ons op. We helpen graag om aan uw wensen te voldoen!